Your browser does not support JavaScript!

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁSI RENDSZER

helpdesk rendszer

Opteamus FM rendszer

Létesítménygazdálkodási rendszer 1 Minden Létesítménygazdálkodási rendszer alapvető funkciója a létesítmények, bérlők és tulajdonosok legkülönfélébb adatainak dokumentált nyomon követése. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer persze rugalmas - egyaránt használható raktárak, lakóparkok, irodaházak, vagy társasházak adatainak kezelésére - igény szerinti beállításokkal. Tetszőleges területen tetszőleges adatokat képesek vagyunk okosan nyilván- és számontartani, legyenek azok a tervszerű megelőző karbantartások, mérőórák adatai, lakók panaszai, szerelési munkalapok, jegyzőkönyvek, vagy bármi más. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az épületek, a bérlők, a tulajdonosok teljes történetét, az aktuális karbantartási feladatokat. 

FM rendszer és az adatlapok

Létesítménygazdálkodási rendszer 2 Saját fejlesztésű magyar létesítménygazdálkodási rendszerünk értelemszerűen adatlapjával tárolja az összes épületet, embert és céget, berendezést, amivel és akivel foglalkozunk. Nincs megkötés, érdeklődőnek, ügyfélnek, beszállítónak, partnernek, bérlőnek, vagy tulajdonosnak vagy a saját munkatársainknak egyaránt van hely a létesítménygazdálkodás rendszerben. A cég és ember adatlapok (ahogy minden más adatlap is) rugalmasan, igény szerint alakíthatóak, akár általunk, akár a helyi Opteamus adminisztrátorok által - természetesen kódolás nélkül, pusztán setup beállításokkal. Nem gond ha sok ügyfele, nagy számú kapcsolata van, az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a százezres-milliós nagyságrendet is megnyugtató biztonsággal és sebességgel kezeli...

Dokumentumok kezelése

Létesítménygazdálkodási rendszer 5 A házakkal, létesítményekkel, lakókkal, javításokkal kapcsolatos mindenféle dokumentum, kép, vagy video nem csak hogy bekerülhet a rendszerbe, de nagyon könnyen elő is található onnan! A gyorskereső villámgyorsan megtalálja a liftkarbantartó céget, magát a liftet, vagy a liftre panaszt tevő személyt. A dokumentumok és adatok megtalálása még izgalmasabb: például egy, a liftjavítással kapcsolatos dokumentum automatikusan belekerül a liftvajító cég történetébe, a vonatkozó épület történetébe, a hiba bejelentőjének történetébe, és magának a liftnek mint berendezésnek a történetébe, azaz BÁRMELYIK nevezett helyen megtalálható, pedig csak egyetlen példányban tároljuk. Ez az asszociációs rendszer olyan kényelmet ad, mintha saját Goggle és wikipédia kezelné az adatainkat, csak éppen ismerve a magyar ragozást és a saját beceneveinket.

Feladatkiosztás, csapatmunka

A létesítményekkel, lakókkal, berendezésekkel kapcsolatos feladatok a rendszeren belül kiadhatóak és nyomon követhetőek. Ki-ki értelemszerűen értesítést kap a neki szánt teendőkről (akár emailben is), amelyek megjelennek nem csak a feladatösszesítőn, de a naptárjában is. A csapatmunkának nem a feladatok az egyetlen eszközei - hozzászólások, fórumok, párbeszédek rendszere segíti a közös munkát.

Problémák, panaszok, helpdesk

Létesítménygazdálkodási rendszer 3 A felmerülő problémák beépített helpdesk modulunkkal adminisztrálhatóak. A bejelentéseknek nem csak a ténye tárolható, de a probléma megoldásának minden menete, a kiadott alvállalkozói feladatoktól kezdve egészen a kitöltött munkalapokig, jegyzőkönyvekig. A bejelentések űrlapja igény szerint konfigurálható, csakúgy a történethez csatolható egyéb dokumentumok és adatok szerkezete is. A bejelentés közvetlenül csatolódhat a vonatkozó épülethez, berendezéshez, felelőshöz, így a rendszer egy Facebook könnyedségével navigálható keresztül-kasul.

Projektek, ügyek kezelése

A felmerülő komolyabb ügyek (üzletszerzés, szerződéskötés, értékesítési folyamatok, fejlesztési projektek) kezelését külön projektkezelő funkciókkal támogatjuk. Soha nem sikkad el egy projekt következő lépése. Az Opteamus FM rendszer egyértelmű és testreszabható képernyőkön mutatja meg a munkatársaknak és a vezetőknek az aktuális ügyeket, azok soron következő lépését, és teljes történetét. Az Opteamus FM rendszer rugalmassága persze itt is tetten érhető: egy ügy nem csak faék egyszerűségű lehet, nem csak a lineáris két email-két telefonhívás-szerződéskötés utat követheti, hanem lehet akár igen bonyolult, többszereplős és szerteágazó is, mint például egy tenderezés.

FM rendszer statisztikák, listák, vezetői kontroll

Létesítménygazdálkodási rendszer 4 Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer által tárolt adatokból tetszőleges kimutatás készíthető. Vannak kész listáink, igény szerint csinálhatunk újakat, de a legizgalmasabb, hogy felhasználóink maguk is gyárthatnak listákat, akár közvetlenül SQL nyelven, akár Lista Varázslónk segítségével. A listák értelemszerűen jogosultságtól függően futtathatóak, paraméterezhetőek, kategorizálhatóak, sőt időzítetten levélben is lekérhetőek. Az Opteamus létesítménygazdálkodási rendszer a munkatársak által rögzített adatokból azonnal kimutja az eredményességet, a hatékonyságot, a ráfordított energiát, csakúgy a hiányosságokra, az elhanyagolt ügyekre, az elodázott feladatokra is azonnal fényt derít.

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Prémium funkciók

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus FM alá. Oracle robusztus, és a végletekig skálázható »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter