Your browser does not support JavaScript!

TECHNOLÓGIA A HÁTTÉRBEN

Rendszerünket ipari felhasználásra terveztük, így a létező legmasszívabb adatbázis kezelőt használjuk hozzá.

helpdesk rendszer

Opteamus CAFM rendszer

Az Opteamus CAFM rendszert a felhasználók mindig böngészőn keresztül érik el, kéréseiket pedig az Oracle Http Server, azaz egy módosított Apache webszerver fogadja. Az Opteamus FM rendszer minden adatát, beleértve az ügyfelek adatait, a csatolt dokumentumokat, a felhasználói adatokat, de magát az alkalmazás programmoduljait is egy Oracle adatbázis tárolja a háttérben.

Egy Oracle adatbázis a világ összes komoly operációs rendszerén képes futni, így telepített módban Ön választhatja ki, hogy Linux, Unix, Windows, vagy más rendszerére települjünk. Az Opteamus nem kíván magának sem dedikált szervert, sem dedikált Oracle adatbázist, tetszőleges helyre tudunk települni, és akár a létező Oracle licenceit is ki tudjuk használni.

Mobil hozzáférés

Nem csak a háttérben lévő operációs rendszertől vagyuk függetlenek, de a felhasználók is tetszőleges grafikus böngészővel használhatják a rendszert, Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera, mind-mind támogatott. Még csak az sem feltétel, hogy a böngésző az Ön asztali számítógépén fusson, a rendszer bármilyen mobil eszközről használható, tábláról, okostelefonról, netes televízióról, bárhonnan. A MOBIL FM határozott versenyelőny!

Felhős megoldásunk

Ha nem akar bajlódni egy újabb szerver felállításával, vagy nincs kedve, nincs szakértelme egy Oracle adatbázis üzemeltetéséhez, akkor választhatja távszolgáltatott, felhő megoldásunkat is. Ez esetben nem kell semmi ilyesmivel törődnie, mi mindenről gondoskodunk szerver oldalon, ön csak kényelmesen eléri az általunk szolgáltatott CAFM rendszert. Az Opteamus magyar FM szoftver, szolgáltatói szerverünk is idehaza működik.

Rendszerkövetelmények telepített megoldásunkhoz

A szokásos FM terhelést egy Oracle RDBMS futtatására alkalmas tetszőleges entry-szintű szerverkonstrukció ki tudja szolgálni, minimálisan 4G fizikai memóriával, igény szerinti diszktárral és operációs rendszerrel.

A működéshez Oracle 12 licencek szükségesek, megfelel nekünk a teljesen általános célú legegyszerűbb Oracle Standard One licenc, csakúgy a nagyvállalati Oracle Enterprise licenc is.

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének terhét a nyakába venni? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített megoldás?

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya!»

FM funkciók

Mit és hogyan tud segíteni egy FM szoftver a mindennapi munkában? »

PM funkciók

Integráltan PM funkcióink is vannak. Mit tudunk a kezelőknek segíteni? »

Nyilvánvaló előnyök

Az Opteamus létesítménygazdálkodási szoftver képességei alaposan túlmutatnak a klasszikusokon. Mennyiben tudunk többet? »

Györkő

"Rugalmassága miatt választottuk és nem csalódtunk."

Györkő Zoltán Balabit cégvezető

Dobó

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás
w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Beosztás* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus FM Szoftver rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - lassan 15 éve.

Opteamus FM Szoftver rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű FM funkciókat szeretnének az adatmennyiség, a biztonság, a teljesítmény vagy a megbízhatóság tekintetében, de mindezt az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

Opteamus blog Opteamus twitter